Rondje Leadrs

Kom bij Leadrs kijken

Ben je geïnteresseerd in online marketing maar weet je niet exact waar je interesse naar uit gaat? We bieden de uitgelezen mogelijkheid om meer te weten te komen over online marketing en Leadrs. Tijdens het ‘Rondje Leadrs’ laten we je ons pand zien, vertellen we je meer over de verschillende vakgebieden en hoe we anders zijn dan andere bureaus, en leer je onze medewerkers kennen. Veel van onze collega’s hebben op deze manier kennis met Leadrs gemaakt!

Waarom een rondje Leadrs?

Het rondje Leadrs geeft jou dé kans om alvast te proeven van wat in de toekomst misschien wel jouw droombaan wordt. Je ontdekt of je past bij het team en of de werkzaamheden je aanspreken. Zo kom je erachter of werken bij Leadrs wat voor jou is, zonder meteen een sollicitatiegesprek te hebben. Je ziet het kantoor en ontmoet het team in een informele sfeer, waardoor je ook meteen de kans hebt om een goede eerste indruk achter te laten. En wie weet wordt jouw rondje Leadrs dan wel opgevolgd met een sollicitatiegesprek!

Wat kun je verwachten van een rondje Leadrs?

Rondleiding door het pand

Alle internet marketing disciplines komen aan bod

De medewerkers leren kennen

Een borrel ter afsluiting

Een rondje Leadrs is voor jou interessant als...

Je kennis wilt maken met onze collega’s en nieuwsgierig bent naar de wijze waarop we samenwerken met klanten.

Je niet de moeite hebt genomen om na je aanmelding je CV te sturen en de case (die je toegestuurd krijgt) te maken. We willen namelijk gerichte vragen aan je kunnen stellen.

Je wilt weten waarom Leadrs anders is dan andere online marketing bureaus. We presenteren een case die in detail laat zien wat we doen.

Je direct denkt dat we altijd een openstaande vacature hebben. We hebben een aantal keer per jaar openstaande vacatures en op het moment dat we kennis hebben gemaakt vergroot je je kansen.

Over Leadrs

Leadrs is in 2004 opgericht en heeft momenteel ongeveer 25 vaste B2B en B2C klanten die online marktleider zijn of in het traject zitten om het te worden. De klanten vallen onder uiteenlopende branches. Om belangenverstrengeling te voorkomen werken we altijd exclusief voor één klant per branche/regio.

Onze klanten inspireren ons en zorgen ervoor dat we telkens weer nieuwe mogelijkheden ontdekken om de omzet via online kanalen te vergroten. Hoe we dat precies doen hebben we samengevat in een animatie. Hierin nemen we je mee in het proces van het verkrijgen van bezoekers en leads, het omzetten van leads naar klanten en het uiteindelijk zorgen voor ambassadeurs.

We onderscheiden ons ten opzichte van andere bureaus doordat we koppelingen maken met erp en crm systemen, zodat we in detail analyses kunnen maken welke leads ook klant worden. Conversie-attributie over kanalen heen brengen we in kaart, zodat we de mix van online kanalen ook op elkaar af kunnen stemmen en weten waar onze klanten hun marketingbudgetten op in moeten zetten.

Maar het belangrijkste is dat de werkwijze die we volgen ervoor zorgt dat alle klanten die we hebben minimaal eens per 2 jaar een nieuwe klant aanbrengen. Onze klanten zijn dus echte ambassadeurs en dat proberen we te sturen door telkens de verwachting te overtreffen.

Wat we bij Leadrs doen

Analyse

Beeldcreatie

SEA

Conversie optimalisatie

E-mail

Leadverwerking

Webmaster

Social

Customer journey

Videocreatie

SEO

Copywriting

Het volgende rondje Leadrs

Het volgende Rondje Leadrs staat gepland op vrijdag 19 mei 2017. Meld je op tijd aan om een plek te bemachtigen. Vul onderstaand formulier in om je aan te melden!

calendar

Meld je aan voor het rondje Leadrs

Wil jij erbij zijn? Meld je dan nu aan via het formulier, dan laten we je zo snel mogelijk weten of er plek voor je is tijdens het volgende rondje Leadrs.

Een Rondje Leadrs start om 15.30 en zal ongeveer duren tot 17.30. Het laatste deel zullen we afsluiten met een borrel op kantoor met onze medewerkers.

Zorg dat je in je toelichting de volgende gegevens van jezelf vermeldt:

  • Opleiding
  • Woonplaats
  • Leeftijd
  • Telefoonnummer